Ska du sälja bostad & vill jämföra mäklararvoden?

Maklararvode.se ser till att du får personliga offerter från flera mäklare helt gratis. Du hittar lätt det bästa mäklararvodet och den bästa mäklaren utan ansträngning.

  • Pil Fyll i formuläret
  • Pil Jämför arvoden
  • Pil Välj mäklare
Tjänsten är gratis

Jämför mäklararvoden i Sundbyberg

Få kostnadsfria prisförslag från mäklare i Sundbyberg, du förbinder dig inte till något genom att begära prisförslag. Vad mäklare tar i arvode och vilka tjänster som ingår kan skilja sig en hel del mellan olika mäklare.

Saknas

Genom att klicka på knappen och fortsätta, accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode Sundbyberg - Jämför mäklarnas arvoden gratis

Har du en villa eller bostadsrätt i Sundbyberg som du vill sälja? Med vår smarta och smidiga tjänst kan du snabbt och enkelt jämföra offerter från flera olika mäklare så att du kan hitta det bästa mäklararvodet i Sundbyberg. Du bestämmer alltid själv om du vill anlita någon av de mäklare du fått offert från via vår tjänst. Jämför mäklararvoden här.

Statistik för

Mäklararvoden i Sundbyberg 2024

Statistiken är sammanställd från riktiga bostadsförsäljningar i Sundbyberg.

Snittarvoden 60 000 kr-70 000 kr
Genomsnittlig procent 1%-2%
Vanligaste arvodestypen Arvodestrappa
Median 60 000 kr-70 000 kr
Jämför Mäklararvoden

Jämför Mäklararvoden i Sundbyberg

Fyll bara i en beskrivning av din bostad och luta dig sedan tillbaka och låt olika mäklarna kontakta dig med offerter på mäklararvodet istället för att du själv skall jaga runt.

Jämför mäklararvoden gratis Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter

Visste du att det brukar vara 30-50% dyrare att sälja ett fristående hus, som en villa eller ett fritidshus, än att sälja en bostadsrätt? Detta beror på att mäklaren ofta behöver lägga ner mer tid och arbete på att förmedla ett hus, än på att förmedla en lägenhet. ed vår kostnadsfria tjänst kan du snabbt och enkelt få en överblick över priserna på mäklararvode i Sundbyberg.

Få gratis offerter Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter
Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Hur många procent en mäklare tar i provision eller vad som är rimligt att betala är helt omöjligt att veta innan man har jämfört. Vi rekommenderar att man jämför minst 2 men helst flera mäklare innan man väljer en mäklare.

Se vad mäklare tar i arvode Pil

Tips

Vad är ett rimligt mäklararvode i Sundbyberg?

då det finns flera olika faktorer som påverkar arvodet. Några av dessa faktorer är var i Sundbyberg du bor, vilken typ av bostad du vill sälja, vilken mäklare och mäklarfirma du väljer att anlita samt konkurrensen mellan mäklarna. Det råder fri prissättning på marknaden vilket innebär att varje enskild mäklare sätter sina egna priser. Därför lönar det sig ofta att ta in offerter från flera olika mäklare och jämföra dem mot varandra innan du bestämmer dig för vem du vill anlita.

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklararvode Sundbyberg - Hitta lägsta mäklararvodet i Sundbyberg

 

När du anlitar en mäklare för att sälja din bostad betalar du något som kallas mäklarprovision eller mäklararvode. I arvodet ingår vanligtvis en värdering av din bostad, faktainsamling kring bostaden och bostadsmarknaden i närområdet, marknadsföring av bostaden, förberedelser inför - samt visning av bostaden, hantering av bud under budgivning, kontraktskrivning mellan köpare och säljare samt tillträde och slutförande av bostadsaffären. Mäklararvodet är avdragsgillt i deklarationen och ofta ingår även hjälp från mäklaren med hur du ska deklarera din bostadsförsäljning. Alla fastighetsmäklare anslutna till Maklararvode.se är kvalitetssäkrade och godkända enligt fastighetsmäklarinspektionens krav för att du ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär.

Sveriges minsta kommun till ytan

Sundbyberg som ligger i Stockholms län är Sveriges minsta kommun med en yta på cirka 9 kvadratkilometer. Här bor cirka 46 000 sundbybergare vilket också gör Sundbyberg till Sveriges mest tätbefolkade kommun. Kommunen gränsar till Solna kommun, Sollentuna kommun och Stockholms kommun. Genom centrala Sundbyberg går Sturegatan som är huvudgata i staden med flera butiker, restauranger och mysiga cafeer. Bland de mest populära sevärdheterna i Sundbyberg hittar du Marabouparken konsthall, Sundbybergs Stadsmuseum och Lötsjön-Golfängarnas naturreservat. Lötsjön-Golfängarna, som är 26 hektar stort, är skyddat som naturreservat sedan 2016. Platsen är ett populärt motionsområde bland sundbybergsborna då det finns fina gång-och cykelvägar runt sjön och gott om plats för både lek, motion och avkoppling. I anslutning till Golfängarna finns det bland annat en plaskdamm, minigolfbana, bouleplan, tennisbanor och en lekplats för barnen. Många av stadens skolor och förskolor bedriver delar av sin pedagogiska verksamhet i friluftsområdet som också har ett rikt fågelliv. Det är även här som det årliga nationaldagsfirandet i Sundbyberg hålls. Ett annat populärt besöksmål är Sundbybergs museum som ligger på Fredsgatan 6. Museet brukar kallas för en kulturell guldgruva och här kan du lära dig mer om staden från forntid och framåt. Du kan bland annat besöka vikingar, uppfinnare, industrier och nybyggare. Museet erbjuder också stadsvandringar och guidade turer. 

Sundbybergs stad består av följande stadsdelar och bostadsområden: 

Olika sorters mäklararvoden

Det finns tre olika modeller för mäklararvode; fast arvode, provisionsbaserat arvode och trappbaserat arvode eller arvodestrappa. Om du och mäklaren inte avtalat om vilken modell som gäller blir arvodet alltid provisionsbaserat enligt svensk lag. Arvodet ska i dessa fall alltid vara av skälig summa. Nedan kan du som ska anlita en mäklare för att sälja din bostad läsa mer om vad varje arvodesmodell innebär och när de vanligtvis används. 

Vad säger våra kunder?

Här kan du se vad tidigare bostadssäljare tycker om vår tjänst.

Rätt mäklare till rätt pris
Jämför här