Ska du sälja bostad & vill jämföra mäklararvoden?

Maklararvode.se ser till att du får personliga offerter från flera mäklare helt gratis. Du hittar lätt det bästa mäklararvodet och den bästa mäklaren utan ansträngning.

  • Pil Fyll i formuläret
  • Pil Jämför arvoden
  • Pil Välj mäklare
Tjänsten är gratis

Jämför mäklararvoden i Sandviken

Få kostnadsfria prisförslag från mäklare i Sandviken, du förbinder dig inte till något genom att begära prisförslag. Vad mäklare tar i arvode och vilka tjänster som ingår kan skilja sig en hel del mellan olika mäklare.

Saknas

Genom att klicka på knappen och fortsätta, accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode Sandviken - Jämför mäklarnas arvoden gratis

Ska du sälja din villa, bostadsrätt, tomt eller ditt fritidshus i Sandviken? Med vår smarta och kostnadsfria tjänst kan du enkelt samla in och jämföra offerter från flera olika mäklare i Sandviken så att du kan välja den mäklare som erbjuder det bästa mäklararvodet. Jämför mäklararvoden här.

Statistik för

Mäklararvoden i Sandviken 2024

Statistiken är sammanställd från riktiga bostadsförsäljningar i Sandviken.

Snittarvoden 40 000 kr-50 000 kr
Genomsnittlig procent 3%-4%
Vanligaste arvodestypen Fast arvode
Median 40 000 kr-50 000 kr
Jämför Mäklararvoden

Jämför Mäklararvoden i Sandviken

Fyll bara i en beskrivning av din bostad och luta dig sedan tillbaka och låt olika mäklarna kontakta dig med offerter på mäklararvodet istället för att du själv skall jaga runt.

Jämför mäklararvoden gratis Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter

Generellt sett blir mäklararvodet högre när du ska sälja en villa än när det är en lägenhets som ska säljas. Jämför alltid flera olika mäklares erbjudanden innan du bestämmer dig.

Få gratis offerter Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter
Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Hur många procent en mäklare tar i provision eller vad som är rimligt att betala är helt omöjligt att veta innan man har jämfört. Vi rekommenderar att man jämför minst 2 men helst flera mäklare innan man väljer en mäklare.

Se vad mäklare tar i arvode Pil

Tips

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklarnas provisioner skiljer sig en hel del. Skillnaden kan vara stor både mellan olika kommuner, men även mellan olika mäklare i samma område. För att få ett bra underlag på vad mäklarna tar i arvode i ditt område, kan du helt gratis använda Maklararvode.se. Tjänsten är helt gratis och ej bindande.

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklararvode Sandviken - Jämför mäklararvoden i Sandviken

Genom att jämföra mäklararvoden så kan du spara både tid och pengar på det som kanske blir ditt livs viktigaste affär. Alla mäklare anslutna till Maklararvode.se är kvalitetssäkrade och godkända enligt fastighetsmäklarinspektionens krav för att du ska kunna känna dig trygg och säker genom hela din bostadsaffär. 

I Sandviken finns följande närområden: 

Vilka faktorer påverkar mäklararvodet i Sandviken?

Det finns flera olika faktorer som påverkar mäklararvodet. Några av dessa är var i Sandviken du bor, vilken typ av bostad du vill sälja, hur konkurrensen mellan mäklarna i området ser ut samt vilken fastighetsmäklare och mäklarfirma du väljer att anlita. Det råder fri prissättning i branschen vilket innebär att varje enskild mäklare sätter sina egna priser för arvodet. Priset för arvodet styrs ofta av mäklarens erfarenhet och framgångar i branschen. Det är även dyrare att sälja en villa eller ett fritidshus, än att sälja en lägenhet på grund av att en husförsäljning ofta är mer tidskrävande än en lägenhetsförsäljning. Det finns tre vanliga varianter av arvoden; fast arvode, provisionsbaserat arvode och trappbaserat arvode. Den modell som är vanligast är det provisionsbaserade arvodet som även brukar kallas mäklarprovision.

Vad säger våra kunder?

Här kan du se vad tidigare bostadssäljare tycker om vår tjänst.

Rätt mäklare till rätt pris
Jämför här