Ska du sälja bostad & vill jämföra mäklararvoden?

Maklararvode.se ser till att du får personliga offerter från flera mäklare helt gratis. Du hittar lätt det bästa mäklararvodet och den bästa mäklaren utan ansträngning.

  • Pil Fyll i formuläret
  • Pil Jämför arvoden
  • Pil Välj mäklare
Tjänsten är gratis

Jämför mäklararvoden i Bromma

Få kostnadsfria prisförslag från mäklare i Bromma, du förbinder dig inte till något genom att begära prisförslag. Vad mäklare tar i arvode och vilka tjänster som ingår kan skilja sig en hel del mellan olika mäklare.

Saknas

Genom att klicka på knappen och fortsätta, accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode Bromma - Hitta bästa arvodet i Bromma

Går du i säljtankar? Vill du hitta det bästa mäklararvodet för din bostadsrätt eller villa i Bromma? Med vår kostnadsfria tjänst kan du snabbt och enkelt jämföra offerter från flera olika mäklare så att du kan välja den som erbjuder det lägsta mäklararvodet för just din bostadstyp. Det är gratis att jämföra mäklararvode och väljer själv om du önskar anlita någon mäklare eller inte. Jämför mäklararvoden här.

Statistik för

Mäklararvoden i Bromma 2024

Statistiken är sammanställd från riktiga bostadsförsäljningar i Bromma.

Snittarvoden 60 000 kr-70 000 kr
Genomsnittlig procent 1%-2%
Vanligaste arvodestypen Fast arvode
Median 60 000 kr-70 000 kr
Jämför Mäklararvoden

Jämför Mäklararvoden i Bromma

Fyll bara i en beskrivning av din bostad och luta dig sedan tillbaka och låt olika mäklarna kontakta dig med offerter på mäklararvodet istället för att du själv skall jaga runt.

Jämför mäklararvoden gratis Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter

Generellt sett blir mäklararvodet högre när du ska sälja en villa än när det är en lägenhets som ska säljas. Jämför alltid flera olika mäklares erbjudanden innan du bestämmer dig.

Få gratis offerter Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter
Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Hur många procent en mäklare tar i provision eller vad som är rimligt att betala är helt omöjligt att veta innan man har jämfört. Vi rekommenderar att man jämför minst 2 men helst flera mäklare innan man väljer en mäklare.

Se vad mäklare tar i arvode Pil

Tips

Vad är ett rimligt mäklararvode i Bromma?

Det finns flera olika faktorer som påverkar priserna. Arvodet skiljer sig ofta åt beroende på var i Bromma du bor, vilken typ av bostad du vill sälja, konkurrensen mellan mäklarna i området samt vilken mäklare och mäklarfirma du väljer att anlita.

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklararvode Bromma - Jämför mäklararvoden i Bromma

När du anlitar en fastighetsmäklare för att få hjälp med att sälja din bostad betalar du något som kallas för mäklarprovision eller mäklararvode. Många mäklarfirmor i Bromma har färdiga prislistor för arvodet men det råder fri prissättning och det är alltid den enskilde fastighetsmäklaren som sätter sina egna priser. Erfarna och framgångsrika mäklare tar ofta ut högre arvoden än nyutbildade eller oerfarna mäklare. Därför lönar det sig ofta att jämföra offerter från flera olika fastighetsmäklare innan du bestämmer dig för vem du vill anlita. Vad är det då som ingår i mäklararvodet? Vanligtvis ingår en värdering av din bostad, faktainsamling kring bostaden och bostadsmarknaden i närområdet, marknadsföring av bostaden, förberedelser inför- samt visningar för spekulanter, hantering av bud under budgivning, kontraktskrivning mellan köpare och säljare, tillträde och slutförande av bostadsaffären. Visste du att mäklararvodet är avdragsgillt i deklarationen? Ofta ingår det även hjälp från fastighetsmäklaren med hur du ska deklarera försäljningen av din bostad.

Internationell flygplats 

Bromma som ligger i Stockholms kommun gränsar till Kungsholmen i öster, Mälaren och Kärsön i söder, Grimsta naturreservat i väster och Spånga, Sundbyberg och Solna i norr. Bromma är kanske mest känt för köpcentret Bromma Blocks och flygplatsen Bromma Stockholm Airport, som är Sveriges tredje största flygplats och Stockholmsområdets mest centrala flygplats med cirka 9,6 kilometer in till Stockholm city. Köpcentret Bromma Blocks ligger i de kulturhistoriska hangarerna och inrymmer både butiker, restauranger och service. 

Bromma är en stadsdel i Stockholm och består av följande bostadsområden: 

Arvodestyper som förekommer i Bromma

Det finns tre olika varianter av mäklararvode; fast arvode, provisionsbaserat arvode och trappbaserat arvode. Om du och mäklaren inte avtalat om vilken arvodesmodell som gäller blir arvodet alltid provisionsbaserat enligt svensk lag. Nedan kan du läsa mer om vad varje arvodesmodell innebär och när de vanligen används.

Vad säger våra kunder?

Här kan du se vad tidigare bostadssäljare tycker om vår tjänst.

Rätt mäklare till rätt pris
Jämför här