Ska du sälja bostad & vill jämföra mäklararvoden?

Maklararvode.se ser till att du får personliga offerter från flera mäklare helt gratis. Du hittar lätt det bästa mäklararvodet och den bästa mäklaren utan ansträngning.

  • Pil Fyll i formuläret
  • Pil Jämför arvoden
  • Pil Välj mäklare
Tjänsten är gratis

Jämför mäklararvoden i Boden

Få kostnadsfria prisförslag från mäklare i Boden, du förbinder dig inte till något genom att begära prisförslag. Vad mäklare tar i arvode och vilka tjänster som ingår kan skilja sig en hel del mellan olika mäklare.

Saknas

Genom att klicka på knappen och fortsätta, accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode Boden - Jämför mäklarnas arvoden gratis

Ska du sälja din villa, bostadsrätt eller ditt fritidshus i Boden? Funderar du på vad som är ett rimligt mäklararvode för just din bostadstyp? På Maklararvode.se kan du snabbt och enkelt samla in och jämföra offerter från flera olika mäklare i Boden så att du kan välja den fastighetsmäklare som erbjuder det bästa mäklararvodet. Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade och godkända enligt fastighetsmäklarinspektionens krav så att du ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Du bestämmer alltid själv om du vill anlita någon av de mäklare du fått offert från via Maklararvode.se och tjänsten är helt kostnadsfri att använda. Jämför mäklararvoden här.

Statistik för

Mäklararvoden i Boden 2024

Statistiken är sammanställd från riktiga bostadsförsäljningar i Boden.

Snittarvoden 40 000 kr-50 000 kr
Genomsnittlig procent 3%-4%
Vanligaste arvodestypen Fast procentsats
Median 40 000 kr-50 000 kr
Jämför Mäklararvoden

Jämför Mäklararvoden i Boden

Fyll bara i en beskrivning av din bostad och luta dig sedan tillbaka och låt olika mäklarna kontakta dig med offerter på mäklararvodet istället för att du själv skall jaga runt.

Jämför mäklararvoden gratis Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter

Generellt sett blir mäklararvodet högre när du ska sälja en villa än när det är en lägenhets som ska säljas. Jämför alltid flera olika mäklares erbjudanden innan du bestämmer dig.

Få gratis offerter Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter
Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Hur många procent en mäklare tar i provision eller vad som är rimligt att betala är helt omöjligt att veta innan man har jämfört. Vi rekommenderar att man jämför minst 2 men helst flera mäklare innan man väljer en mäklare.

Se vad mäklare tar i arvode Pil

Tips

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklarnas provisioner skiljer sig en hel del. Skillnaden kan vara stor både mellan olika kommuner, men även mellan olika mäklare i samma område. För att få ett bra underlag på vad mäklarna tar i arvode i ditt område, kan du helt gratis använda Maklararvode.se. Tjänsten är helt gratis och ej bindande.

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklararvode Boden - Vad ingår i mäklararvodet?

Det som vanligtvis ingår i arvodet du betalar till mäklaren är följande: 

Mäklararvodet är avdragsgillt i deklarationen och ofta kan mäklaren också hjälpa dig med hur du ska deklarera din bostadsförsäljning. Det finns tre olika modeller av mäklararvode; fast arvode, provisionsbaserat arvode och trappbaserat arvode. Ett fast arvode innebär att mäklaren tar ett fast pris för att sälja din bostad. Priset påverkas inte av slutpriset på bostaden. Provisionsbaserat arvode innebär att mäklaren får en viss procent av köpeskillingen efter att din bostad sålts. Trappbaserat arvode eller arvodestrappa innebär att mäklaren tar ett fast grundpris som sedan kan öka i kronor eller procent om bostadens slutpris når över ett visst målpris. Denna modell sporrar ofta mäklaren att lägga ner extra tid och arbete på att sälja bostaden till ett så högt slutpris som möjligt.

Försvarsmuseum Boden och Rödbergsfortet

Boden ligger i Norrbottens län och har drygt 16 000 invånare i tätorten och drygt 28 000 invånare i kommunen. Bodens fästning med Försvarsmuseum Boden och Rödbergsfortet är populära besöksmål i staden, som under många år varit en viktig plats för Sveriges försvarsmakt. Det är nämligen i Boden som Norrbottens regemente I 19, ett av Sveriges största regementen, har sin huvudort och ledning. Norrbottens regemente finns representerat i Boden, Arvidsjaur, Kiruna, Umeå, Härnösand och Östersund och har en personalstyrka på cirka 800 personer. Försvarsmuseum Boden är ett modernt museum med interaktiva utställningar och här finns det aktiviteter som passar både stora och små. Du kan, förutom att lära dig mer om svensk försvarshistoria från slutet av 1800-talet fram till idag, även provsitta en helikopter och klättra in i en riktig stridsvagn. Museet har också en museibutik med litteratur och ett mysigt café. Rödbergsfortet är en del av Bodens fästning och en av Sveriges mest påkostade försvarsanläggningar genom tiderna. Fortet, som är byggt i betong och pansar och ligger insprängt i berget, är byggnadsminnesförklarat och ska bevaras både utvändigt och invändigt. Idag kan du boka in dig på en guidad tur i fortet och få uppleva en av de största försvarshemligheterna i Sveriges moderna historia. 

I Boden finns följande bostadsområden: 

Vad säger våra kunder?

Här kan du se vad tidigare bostadssäljare tycker om vår tjänst.

Rätt mäklare till rätt pris
Jämför här