Ska du sälja bostad & vill jämföra mäklararvoden?

Maklararvode.se ser till att du får personliga offerter från flera mäklare helt gratis. Du hittar lätt det bästa mäklararvodet och den bästa mäklaren utan ansträngning.

  • Pil Fyll i formuläret
  • Pil Jämför arvoden
  • Pil Välj mäklare
Tjänsten är gratis

Jämför mäklararvoden i Örebro

Få kostnadsfria prisförslag från mäklare i Örebro, du förbinder dig inte till något genom att begära prisförslag. Vad mäklare tar i arvode och vilka tjänster som ingår kan skilja sig en hel del mellan olika mäklare.

Saknas

Genom att klicka på knappen och fortsätta, accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode Örebro - Hitta bästa arvodet i Örebro

Har du en bostadsrätt, villa eller fritidshus att sälja? Oavsett vilken typ av bostad du vill sälja så kan du med hjälp av vår kostnadsfria söktjänst hitta bästa mäklararvodet och jämföra offerter från olika mäklare i Örebro. Vår söktjänst gör det enkelt och smidigt för dig att hitta var du får den lägsta mäklarprovisionen för din bostad. Jämför mäklararvoden här.

Statistik för

Mäklararvoden i Örebro 2024

Statistiken är sammanställd från riktiga bostadsförsäljningar i Örebro.

Snittarvoden 40 000 kr-50 000 kr
Genomsnittlig procent 2%-3%
Vanligaste arvodestypen Fast arvode
Median 40 000 kr-50 000 kr
Jämför Mäklararvoden

Jämför Mäklararvoden i Örebro

Fyll bara i en beskrivning av din bostad och luta dig sedan tillbaka och låt olika mäklarna kontakta dig med offerter på mäklararvodet istället för att du själv skall jaga runt.

Jämför mäklararvoden gratis Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter

Vilken typ av boende du säljer påverkar också arvodet. Mäklararvoden för villor brukar vanligtvis vara 30-50% dyrare än arvodet för en bostadsrätt eller ett fritidshus. Anledningen till det beror på att det krävs mer tid för mäklaren att sälja ett fristående hus än exempelvis en bostadslägenhet. Med hjälp av vår tjänst kan du hitta mäklare och jämföra arvoden för att välja mäklaren som bäst passar dig och dina behov.

Få gratis offerter Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter
Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Hur många procent en mäklare tar i provision eller vad som är rimligt att betala är helt omöjligt att veta innan man har jämfört. Vi rekommenderar att man jämför minst 2 men helst flera mäklare innan man väljer en mäklare.

Se vad mäklare tar i arvode Pil

Tips

Vad är ett rimligt mäklararvode 2024?

Mäklarnas provisioner skiljer sig en hel del. Några olika saker som påverkar slutkostnaden är bland annat i vilket område i Örebro din bostad finns, vilken typ av bostad du ska sälja och vilken mäklare och fastighetsfirma du anlitar till säljuppdraget. Om det finns flera mäklare i din stad kan även det spela in i vad du i slutändan kommer att betala i mäklarprovision. Det billigaste mäklararvodet får du oftast genom att välja mäklare som är nya i branschen, medan en mäklare med mångårig erfarenhet ofta kostar lite mer att anlita.

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklararvode Örebro - Ska du sälja hus, bostadsrätt eller fritidshus?

Vilka avgifter brukar man betala mäklaren för och vad ingår? Vi har samlat ihop det som vanligtvis brukar ingå i den avgift som du betalar till mäklaren vid försäljning av en bostad:  

Residensstaden vid Hjälmaren  

Örebro är staden som ligger väster om Hjälmaren och är Sveriges sjunde största stad med ca 156 000 invånare. Örebros historia sträcker sig långt tillbaka, staden grundades någon gång under 1200-talet men bosättningar fanns i området långt före det. En av Örebros mest kända turistattraktioner är Örebro slott som ligger på en holme mitt i centrala Örebro. Från början tros detta ha varit ett medeltida stenhus som senare har uppdaterats med en påbyggnad av ett över 30 meter högt försvarstorn. Ett annat känt landmärke är vattentornet Svampen. Det 58 meter höga vattentornet ritades av arkitekterna Sune Lindström och Poul Kyhl och uppfördes år 1956-1985. Idag kan du njuta av en fika uppe i tornets café eller en utsökt middag i Sky baren med Örebros kanske mest svindlande utsikt. Besök utomhusmuseet Wadköping och strosa runt bland mysiga handelsbodar och titta på de gamla byggnaderna och pittoreska trähusen. På husen finns informationsskyltar om vem som bodde och levde i där. Passa samtidigt på att besöka närbelägna Stadsparken om du är i krokarna. Här finns en stor lekplats för barnen, en välskött park med många växter att upptäcka och glasskiosker när det blir dags att ta en paus och fika. Älskar du sport i allmänhet och fotboll i synnerhet så måste du besöka Behrn Arena och kolla när Allsvenska laget Örebro SK spelar match. Arenan har en kapacitet att ta emot upp till 12 654 åskådare och är numera också hemmaarena för Örebro Black Knights som är ett amerikanskt fotbollslag i Superserien. 

Sveriges största äventyrsbad 

Tio minuters gångpromenad från Örebro centrum ligger Gustavsviks resort som är fyllt med hisnande äventyr för hela familjen, stor som liten! Bo bekvämt på den lummiga campingen i husvagn eller hyr en egen stuga som är utrustad med allt som du kan tänkas behöva på semestern. Här finns massor av roliga aktiviteter att hitta på oavsett väderlek. Gå på skattjakt och hitta den gömda skatten med Äventyrsklubben, när det blir för varmt ute kan du svalka dig i någon av de tre utomhuspoolerna vid Sommarbadet, gå 18 hål på mini-golfbanan, utmana familjen på arkadspel i spelhallen eller uppleva det nervkittlande äventyrsbadet Lost City. I anslutning till campingen finns alla bekvämligheter som du behöver för en avslappnad semester, här hittar du restaurang, matbutik och underhållning. Möjligheterna är oändliga och det är inte konstigt att det brukar sägas att Gustavsvik är barnfamiljernas paradis! 

Örebro slott 

Innanför väggarna på Örebro slott har svensk historia skrivits ett flertal gånger. Redan på medeltiden var Örebros slott en medelpunkt i staden. Från början uppfört som en försvarsborg med inhyst fängelse för att försvara staden mot fiender och någon gång under Vasa-tiden omgjort till ett pampigt slott. Slottet är öppet för allmänheten och erbjuder visningar, utställningar och olika evenemang. Här bor också Örebros landshövding som har sin bostad i slottet och det fungerar även som kontorsplats för inhyrda hyresgäster med olika verksamheter.

Bostadsområden i Örebro: 

De tre vanligaste arvodestyperna:  

Det finns några olika typer av mäklararvode att välja mellan. För dig som funderar på att sälja din bostad i Örebro 2024 kan det vara värt att kolla vilket typ av mäklararvode som passar bäst. Här nedan ser du en lista där vi har samlat de tre vanligaste varianterna som går att välja på:  

Vad säger våra kunder?

Här kan du se vad tidigare bostadssäljare tycker om vår tjänst.

Rätt mäklare till rätt pris
Jämför här