Ska du sälja bostad & vill jämföra mäklararvoden?

Maklararvode.se ser till att du får personliga offerter från flera mäklare helt gratis. Du hittar lätt det bästa mäklararvodet och den bästa mäklaren utan ansträngning.

  • Pil Fyll i formuläret
  • Pil Jämför arvoden
  • Pil Välj mäklare
Tjänsten är gratis

Jämför mäklararvoden i Ängelholm

Få kostnadsfria prisförslag från mäklare i Ängelholm, du förbinder dig inte till något genom att begära prisförslag. Vad mäklare tar i arvode och vilka tjänster som ingår kan skilja sig en hel del mellan olika mäklare.

Saknas

Genom att klicka på knappen och fortsätta, accepterar du våra användarvillkor.

Mäklararvode Ängelholm - Jämför mäklarnas arvoden gratis

Ska du sälja din villa, bostadsrätt eller ditt fritidshus i Ängelholm? Undrar du vad som är ett rimligt mäklararvode för just din bostadstyp? Med vår smarta och kostnadsfria tjänst kan du snabbt och enkelt jämföra offerter från flera olika fastighetsmäklare i Ängelholm så att du kan välja den som erbjuder det bästa mäklararvodet. Jämför mäklararvoden här.

Statistik för

Mäklararvoden i Ängelholm 2024

Statistiken är sammanställd från riktiga bostadsförsäljningar i Ängelholm.

Snittarvoden 60 000 kr-70 000 kr
Genomsnittlig procent 2%-3%
Vanligaste arvodestypen Fast arvode
Median 50 000 kr-60 000 kr
Jämför Mäklararvoden

Jämför Mäklararvoden i Ängelholm

Fyll bara i en beskrivning av din bostad och luta dig sedan tillbaka och låt olika mäklarna kontakta dig med offerter på mäklararvodet istället för att du själv skall jaga runt.

Jämför mäklararvoden gratis Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter

Generellt sett blir mäklararvodet högre när du ska sälja en villa än när det är en lägenhets som ska säljas. Jämför alltid flera olika mäklares erbjudanden innan du bestämmer dig.

Få gratis offerter Pil

Se mäklararvoden för Villor & Bostadsrätter
Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Välj ett Normalt & vanligt mäklararvode

Hur många procent en mäklare tar i provision eller vad som är rimligt att betala är helt omöjligt att veta innan man har jämfört. Vi rekommenderar att man jämför minst 2 men helst flera mäklare innan man väljer en mäklare.

Se vad mäklare tar i arvode Pil

Tips

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklarnas provisioner skiljer sig en hel del. Skillnaden kan vara stor både mellan olika kommuner, men även mellan olika mäklare i samma område. För att få ett bra underlag på vad mäklarna tar i arvode i ditt område, kan du helt gratis använda Maklararvode.se. Tjänsten är helt gratis och ej bindande.

Vad är rimligt mäklararvode?

Mäklararvode Ängelholm - Hitta bästa mäklararvodet i Ängelholm

 

När du anlitar en mäklare för att sälja din bostad betalar du något som kallas mäklararvode eller mäklarprovision. I arvodet ingår vanligtvis en värdering av din bostad, faktainsamling kring bostaden och bostadsmarknaden i närområdet, marknadsföring av bostaden, förberedelser inför visning samt visning för spekulanter, hantering av frågor och bud under budgivning, kontraktskrivning mellan köpare och säljare samt tillträde och slutförande av själva bostadsaffären. Alla fastighetsmäklare anslutna till Maklararvode.se är kvalitetssäkrade och godkända enligt fastighetsmäklarinspektionens krav, allt för att du ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Visste du att mäklararvodet även är avdragsgillt i deklarationen? Ofta ingår också hjälp från mäklaren med att deklarera försäljningen av din bostad. 

Kuststaden Ängelholm

Kuststaden Ängelholm ligger i nordvästra Skåne och har cirka 41 000 invånare i kommunen och cirka 25 000 invånare i tätorten. Stadens slogan är Ängelholm: Land och hav. Liv och lust. Det är lätt att förstå varför med tanke på allt som staden har att erbjuda. Här är det nära till det mesta; storslagen natur, vackra sandstränder, bra shopping och ett rikt kulturliv. Stadens kommunikationsmöjligheter är också goda med närhet till europavägarna E6, E4 och E20, Västkustbanan samt Ängelholm Helsingborg Airport. 

Ängelholm består av följande områden: 

Vad säger våra kunder?

Här kan du se vad tidigare bostadssäljare tycker om vår tjänst.

Rätt mäklare till rätt pris
Jämför här